Boek nu!

Tattoo verwijderen

Onze super sure picosecond laser icm switched ND YAG Laser, medische laser genereert licht van specifieke golflengtes met een zeer hoge energie. Het pigment in de tatoeage absorbeert de energie van de schokgolf. De schokgolf verbrijzelt de pigmentdeeltjes, deze worden uit hun inkapseling vrijgegeven, en breken in stukjes kleingenoeg voor de natuurlijke verwijdering door het lichaam. Dus deze miniscule kleine deeltjes worden uitgescheiden door het lichaam. Aangezien deze specifieke golflengte alleen kan worden geabsorbeerd door de pigmentdeeltjes zal er geen schade aan het normale weefsel optreden.

Toepassing
1. Tattoo verwijdering: verwijdert zwarte, blauwe, groene, bruine en rode tatoeagepigmenten op uw gezicht (wenkbrauw, ooglijn, liplijn) en uw lichaam.
2. Verwijdert geboortevlekjes, otas nevus, en ouderdomsvlekken.

Bij een individuele gratis en vrijblijvend intake-afspraak wordt aan u op maat een prijsopgave gegeven en is afhankelijk van de grootte van de tatoeage en de gebruikte kleuren.

De laser breekt de tatoeage in de huid af door de pigmenten van de verf in microscopisch kleine deeltjes te schieten.

Die stoffen worden afgevoerd door de witte bloedlichaampjes en via uw nieren verlaten ze het lichaam.Hoe donkerder de tatoeage, des te beter de reactie op de laser. Kleuren waar veel wit in zit zijn (nog) niet of nauwelijks te verwijderen. Het merendeel van de tatoeages heeft tenminste 8 behandelingen nodig alvorens het gewenste effect is bereikt. Voor een optimaal effect moet tenminste 8 weken tussen de behandelingen zitten. Het weg laten halen van een tatoeage kan dus wel een jaar of meer gaan duren.

Voor en nazorg zijn zeker zo belangrijk. De huid krijgt door de laserbehandeling een flinke dreun. De tatoeage vier weken voor en na de behandeling niet aan zon(zonnebank)licht blootstellen, geen zelfbruinings middelen gebruiken en niet krabben of peuteren helpt het genezingsproces aanzienlijk.

Mislukte Permanente Make Up verwijderen dmv Laser
Boek nu!
Open chat
1
Chat met mij via Whatsapp!
Je kunt gerust de vraag stellen. Ik ben er voor je.