Boek nu!

Mami Skin Care

Laat uw Huid blijven stralen tijdens uw zwangerschap!

zwangerschaps semester behandeling voor zwangere vrouwen bij PerfectVision BeautyPavilion Almere

Tijdens de zwangerschapsperiode heeft het lichaam veel te verduren en is het extra ontspannend om een gezichtsmassage te ondergaan. De behandeling start met een huidtype analyse en wordt vervolgd met een reiniging, milde exfoliatie, verwijderen van onzuiverheden, verzorgend masker, en een dagcrème aan gepast op u huidtype. Door de zwangerschap is het moeilijk om zelf uw voeten te verzorgen: tijdens het masker zullen we daarom als service uw voeten exfoliëren en een massage geven met een dode zee mineralen voetencrème zodat ze super zacht worden.

Veel vrouwen houden zich tijdens de zwangerschap intensiever dan voorheen bezig met een gezondere levensstijl; met puur, veilig en natuurlijk. Ook verandert er veel aan het lichaam en de huid. Onze schoonheidsspecialiste kan zwangere en/of pas bevallen vrouwen goed helpen bij het verzorgen van het lichaam in deze speciale tijd. Daarom kan het interessant zijn om een mama behandeling onder te gaan speciaal voor zwangere en/of pas bevallen vrouwen. De behandeling verandert mee met de ontwikkelingen die het lichaam tijdens de zwangerschap doormaakt, tot na de bevalling. Denk aan totaal 4 mama-behandelingen: de eerste behandeling start in het eerste trimester van de zwangerschap en de laatste is voor na de bevalling.

Elke behandeling is specifiek gericht op een bepaalde fase van de zwangerschap:

1.      De eerste sessie vindt plaats in de eerste drie maanden van de zwangerschap, wanneer men vooral last kan hebben van een onrustige huid en vermoeidheid. De focus ligt op het gezicht, de schouders en de nek.

2.      De volgende sessie is in het tweede trimester. Omdat men in deze periode meer last kan krijgen van onrustige benen, worden met name de benen en voeten lekker verwend.

3.      In de laatste drie maanden van de zwangerschap vindt de derde behandeling plaats. De buik groeit steeds meer waardoor hij  in de weg kan gaan zitten. De buik- en rugmassage zijn een belangrijk onderdeel van de            behandeling.

4.      De Mama Ontzwanger Behandeling kan vanaf ca. 6 weken tot zo’n 3 maanden na de bevalling gegeven worden. Deze behandeling is erop gericht om weer in vorm te komen en volledig te ontspannen.

Speciale korting voor onze zwangere of bevallen vrouwelijke klanten van 30% op de behandeling  per sessie ipv € 120, – voor € 88, –

Open chat
1
Chat met mij via Whatsapp!
Je kunt gerust de vraag stellen. Ik ben er voor je.