Boek nu!

Scarlet Supreme Laser (Model 2021/2022)

Beschrijving

Allernieuwste Model en Technologie 2021

Als professional ben je met deze topklasse ontharingslaser technologie in staat om alle huidtinten en het breedste scala haartypes, op 365 dagen van het jaar te behandelen. De behandeling is vrijwel pijnloos, snel en comfortabel en geeft uw klanten een prachtige, zijdezachte, gladde huid. Zo wordt ontharen snel, efficiënt en gemakkelijk.

Het apparaat is voorzien van verschillende praktische werkmenu’s waardoor u altijd de meest effectieve en veilige instellingen gebruikt. Het werkt met drie gecombineerde golflengtes: Alexandrite, Diode en YAG.

Scarlet Supreme Ice Diode Laser 3 waves ADY
A = Alexandrite 755 nm
D= Diode 810 nm
Y= Yag 1064 nm
De complete en innovatieve oplossing voor laserontharing die gebruik maakt van de snelste ontharingsmethode. Een Polychromatische lasertechnologie die gelijktijdig via één handvat met de 3 bovenstaande golflengtes werkt.

De belangrijkste Voordelen:

Pijnloos – de behandeling brengt geen pijn met zich mee en het gevoel lijkt meestal meer op dat van massage.
Geen brandwonden – er is geen gevaar voor brandwonden, dankzij de geleidelijke en gecontroleerde verwarming in combinatie met de Sapphire Cryo Ice-technologie voor het koelen van de huid.
Ook geschikt voor de behandeling van kinderen en pubers – dankzij het hoge veiligheidsniveau en het feit dat de behandeling pijnloos is.
Korte en snelle behandeling – tussen een paar seconden voor een klein gebied en slechts een paar minuten voor grote gebieden zoals de benen of rug, de hele reeks behandelingen kan 50% sneller zijn.
Ook geschikt voor de zongebruinde huid – de technologie van de Scarlet Supreme Gold Laser – maakt ontharing ook op een zongebruinde huid mogelijk en is het hele jaar door voor behandelingen geschikt.
Geschikt voor alle haartypes – een combinatie van 3 golflengtes tegelijkertijd in één handvat zorgt voor het verwijderen van zowel grof haar als donshaar.
Geschikt voor alle huidtinten – de geleidelijke en gecontroleerde verwarming verschaft de Scarlet Supreme Gold Laser u de mogelijkheid om zelfs de donkere huidtinten te behandelen, terwijl de veiligheid van de huidlaag behouden blijft.

Het nieuwste design van de Scarlet Supreme Gold Diodelaser is speciaal ontwikkeld voor Scarlet Laser Technology. De gebruikte laser technologie is vergelijkbaar met die van Top Laser technologie die bekend werd door haar betrouwbaarheid en verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de sweeping-methode voor ontharing meer dan 15 jaar geleden. Het model en design van Scarlet Supreme Gold wordt dit jaar gelanceerd in heel Europa, de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Oost-Azië en Israël.

Technische gegevens:
Type: Diode Ice Laser
Laser Golflengtes: 755nm + 810nm + 1064nm
Display: 15 inch Touch Screen
Power: 2800 Watt
Energie: 10 ~ 320 Joules
Behandelkop grootte: 12 x 20 of 12 x 35 mm
Herhalingsfrequentie: 1-10 Hz
Temperatuur van probe: -5℃
Koeling: Compressor
Verpakking: Aluminium Legering
Dimensie: 63 x 70 x 142 cm (L x B x H)
Gewicht: 60 kg
Het handvat (1200 Watt) gaat circa 40 miljoen flitsen mee
Ontharing en permanente haarreductie op alle huidtypes en haarkleuren (ook gebruinde huid en gezichtshaar, hoofd, onderarm, borst. Alle accessoires krijgt u er bij.

Op dit apparaat krijgt u 2 jaar fabrieksgarantie en op het handvat geldt een fabrieksgarantie van 1 jaar. U ontvangt een goede Nederlandstalige of Engelstalige gebruikshandleiding.
Deze laser is uitsluitend bedoeld voor de professionele gebruiker.

De prijzen van de Scarlet Supreme Laser zijn afhankelijk van het vermogen van het handvat. De Scarlet Supreme kenmerkt zich doordat de laser slechts 1 handvat heeft, terwijl de Scarlet ProxiMed er 2 heeft.

Open chat
1
Chat met mij via Whatsapp!
Je kunt gerust de vraag stellen. Ik ben er voor je.