Boek nu!

Maskne bestrijding

Wat is Maskne?

“Maskne” wordt gebruikt om een ​​huidaandoening te beschrijven die wordt veroorzaakt door het dragen van een masker, hoewel het geen nieuw fenomeen is. Het bestaat al jaren in delen van Azië waar de bevolking maskers droeg als beschermingsmaatregel tegen hoge vervuiling. Medisch personeel kan ook getuigen van de dermatologische effecten van langdurig dragen van een masker.

Waarom gebeurt het?

Gezichtsmaskers zijn occlusief en ontworpen om zeer kleine deeltjes te blokkeren, dus als we in het masker ademen, creëren we een warme en vochtige micro-omgeving. Hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen zijn in verband gebracht met opflakkeringen van acne. Dit kan worden verklaard door de invloed van temperatuur op de uitscheiding van talg, die rechtstreeks verband houdt met lokale temperatuurveranderingen en dat de uitscheiding van talg met 10% toeneemt. Bij elke stijging van 1°C. Studies hebben ook aangetoond dat een hoge omgevingsvochtigheid acne veroorzaakt als gevolg van occlusie van poriën op de hydratatie van de huid en irritatie van de bovenste delen van de ductus pilosebaceus. Bovendien kunnen zweet en keratinocyten veroorzaken, waardoor de keratinocyten van de haarzakjesfollikel worden aangtast en acute obstructie en verergering van acne wordt veroorzaakt.

De beschadigde huid behandelen

De behandeling om beschadigde huid te herstellen en te voorkomen van littekens voeren wij met de Carbon Laser uit.

Deze behandeling is non-invasive en innovatief is uitstekend geschikt voor een breed spectrum van huidaandoeningen zoals acne, resacea, melasma, hyperhidrose en gezichtsverjonging.

Carbon peeling behandeling kost € 49 euro voor één zone en duurt 20 minuten.

Boek nu!
Open chat
1
Chat met mij via Whatsapp!
Je kunt gerust de vraag stellen. Ik ben er voor je.