Boek nu!

Over SLT

SCARLET LASER TECHNOLOGY is een professioneel high-tech bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop van en service voor Diode Ice Laser voor ontharing, Q-switch ND Yag Lasers, Picosecond Lasers, fractionele CO2 lasers, machines voor huidverjonging/verbetering zoals HIFU en afslank machines zoals Liposonix, Cavitatie en Cryo Lipolysing laser.
Wij streven naar kosteneffectieve oplossingen zodat klanten meer voordelen krijgen voor minder geld. Wij geloven in de regels van het ‘eerlijk, coöperatief, creatief, efficiënt en toegewijd’ realiseren van het doel om High-tech in te zetten voor Beauty.

Ons motto;
Beauty zorgt voor meer vertrouwen en vertrouwen start bij SCARLET LASER TECHNOLOGY.”

SCARLET LASER TECHNOLOGY BENELUX is importeur en distributeur van toonaangevende cosmetische en medische apparaten.

Onze service-doelstelling is dat wij onze klanten zo snel mogelijk kunnen helpen in het geval van een storing of onderhoudsbeurt, niet alleen tijdens de garantieperiode maar ook ver daarna.

Het werken met laserapparatuur is niet zonder gevaar. De cursus Laserveiligheid van SLT heeft als doel u en uw medewerkers te informeren over alle geldende veiligheidseisen en regelgeving, zodat u bekwaam en veilig kunt werken met uw laserapparatuur.

Innovatieve en kwalitatieve lasers voor huidtherapie!

  • De beste laserapparatuur
  • Bij ontharing, vaatafwijkingen, littekens en pigmentatie
  • Nieuwste technologieën
  • Scherpe prijzen
  • Garantie en onderhoud

Open chat
1
Chat met mij via Whatsapp!
Je kunt gerust de vraag stellen. Ik ben er voor je.