Boek nu!

Ontspanning Massage

een moment voor jezelf, rust, ontspanning? Wat de reden dan ook is, een goede massage doet wonderen! Een goede massage zorgt voor een heerlijk ontspannen en uitgerust gevoel. In het Oosten weten ze dat al heel lang,

Maar de laatste jaren raakt het geven van massages ook in de westerse wereld steeds meer ingeburgerd.

Masseren ontspant de huid, stimuleert de bloedcirculatie en daarmee ook de doorbloeding van verschillende organen. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd. De massage wordt toegepast op huidniveau en bestaat voornamelijk uit effleurages (strijkingen)

Ook zonder specifieke klachten is een massage aan te raden; een massage werkt preventief en bovendien is het heerlijk om alleen even aandacht voor jezelf te hebben en niets te hoeven doen behalve genieten.

De ontspanningsmassage is niet gericht op genezing. Het helpt om de ademhaling, het lichaam en de geest tot rust te brengen, het stelt u in staat om alle zorgen, stress en spanning los te laten en het kan oververmoeidheid en zelfs depressiviteit wegnemen. In de ontspanningsmassage kunnen rug, schouders, nek, hoofd, benen, borst en buik worden gemasseerd. De behandelingsduur kan variëren van 20 minuten tot 1 uur en kan naar eigen wensen worden samengesteld.

De behandelingen

30 minuten € 45,- ZOMER ACTIE nu € 30,-

60 minuten € 65,- ZOMER ACTIE nu € 50,-

Algehele ontspanningsmassage of een intensieve, klachtgerichte deelmassage. Je wordt dan toegedekt met handdoeken, op plaatsen waar niet gemasseerd wordt. De ruimte is rustgevend, prettig verwarmd en op de achtergrond speelt sfeervolle en vooral rustgevende muziek.

De massage is vooral een weldoening voor hen die last hebben van bijvoorbeeld migraine of klachten aan rug, nek of schouders. Je zult je na een massage direct een stuk beter voelen.

Je kunt ook gebruik maken van een kortingskaart voor 10 behandelingen a` 30min deze kost € 400,- of voor 10 behandelingen a` 60min deze kost 600,-

Open chat
1
Chat met mij via Whatsapp!
Je kunt gerust de vraag stellen. Ik ben er voor je.