Boek nu!

Microdiamond- Brassion

Microdiamondbrasion is de nieuwste doorbraak in huidverbetering.

Micrdermabrasie is een zachte en reinigende exfoliatie d.m.v. een diamantsteentje+het insluizen van lichaamseigenstoffen. De natuurlijke barriere van de huid wordt “opengebroken” waardoor de werkstoffen dieper in de huid worden gebracht. De werkstoffen zijn o.a. Hyaluronzuur, Salicylzuur, Oxidanten of Vitamine C. Een veilige, milde exfoliatie van de opperhuid en gelijktijdig insluizen is klinisch bewezen een actuele oplossing voor mooi snel resultaat.

Op een geheel pijnloze manier worden de bovenste fijne huidlagen als het ware verfijnd afgeschaafd, waardoor de bovenste oude en beschadigde huidcellen worden verwijderd waardoor er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. Dit proces stimuleert de celvernieuwing met de aanmaak van nieuwe cellen met collageen. U hebt onmiddellijk een gladdere en frissere huid, met verminderde rimpeldiepten. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnen uit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van celregeneratie heeft u na een microdermabrasiebehandeling een egale, zachte en stralend gezonde huid. Na de microdermabrasie zal de huid optimaal werkstoffen opnemen. U kunt kiezen uit een standaard microdermabrasie-behandeling, waarbij er na de peeling een aan het huidtype aangepast masker wordt aangebracht. Of u kiest voor microdermabrasie-behandeling in combinatie met ultrasoon. Een microdermabrasie- en ultrasoonbehandeling is gebaseerd op geluidsgolven en het grote voordeel van deze behandeling is dat er een verhoogde opname van werkstoffen zal plaatsvinden die met ultrasoon diep in de huid kunnen worden gesluisd.
U kunt ook kiezen voor een microdermabrasiebehandeling in combinatie met anti-aging door middel van hyaluron. Deze bestaat uit een versterkende en regenererende gezichtsbehandeling met eef anti-aging effect door het gebruik van hyaluron, dat ervoor zorgt dat fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen. Van binnenuit worden rimpeltjes en lijntjes vervlakt. De huid wordt zeer sterk gehydrateerd waardoor de vochtbalans beter in stand wordt gehouden. Hyaluronzuur is een natuurlijke proteïne die een optimaal vochtgehalte handhaaft. Het hyaluronzuur bindt zich met water in de tussenruimtes van de cellen en vormt een substantie die de cellen bij elkaar houdt.
Ten slotte kunt u kiezen voor de combinatie van microdermabrasie met hyaluronzuur en mesotherapie. Bij deze gecombineerde behandelmethode met mesotherapie wordt de huid tijdelijk toegankelijker gemaakt, zodat de specifieke werkstoffen met behulp van geluidsgolven/iontoforese gemakkelijker en dieper de huid in kunnen worden gesluisd. Deze behandeling heeft tevens een liftend effect.

Tijdens het intakegesprek bespreekt u met ons het behandelplan voor uw specifieke huidprobleem. U krijgt van ons een eerlijk en deskundig advies. Het beste resultaat met microdermabrasie krijgt u wanneer u een kuur volgt. Tussen de behandelingen zit een periode van 10 tot 14 dagen, om de huid de gelegenheid te geven om nieuwe huidcellen aan te maken. Voor een goed zichtbaar resultaat moeten er minstens 5 behandelingen plaatsvinden. Om het behandelresultaat te optimaliseren kunt u de behandeling thuis ondersteunen door gebruik te maken van de juiste huidverzorgingsproducten.
Een startkuur van 5 behandelingen (eenmaal per 10 à 14 dagen is aanbevolen om een maximaal effect te bereiken).
Vergoeding door zorgverzekering is mogelijk indien u aanvullend verzekerd bent. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Diamond behandeling

Gezicht. € 30,-
Hals € 20,-
Decolleté € 20,-
Gezicht, hals, decolleté € 65,-

Diamond Brasie kuur
Gezicht (5 behandelingen)* € 150,-
Gezicht, hals, decolleté (5 behandelingen)* € 325,-

*Om de conditie van je huid goed bij te houden
krijg je na deze Diamond Brasie kuur 15% op elke vervolg behandeling

Boek nu!
Open chat
1
Chat met mij via Whatsapp!
Je kunt gerust de vraag stellen. Ik ben er voor je.