Boek nu!

Scalp Micro- pigmentation

Wat is Scalp Micropigmentatie?

Scalp Micropigmentatie is een geavanceerde micropigmentatietechniek die dunner wordend haar bij zowel mannen als vrouwen effectief aanpakt. De simulatie van haarwortels of haarstoppels, is Scalp Micropigmentatie van de hoofdhuid het plaatsen van duizenden minuscule ‘pigmentstippen’ die oppervlakkig in de hoofdhuid worden getatoeëerd om het uiterlijk van geschoren haar na te bootsen.

Voor mannen wordt deze techniek gebruikt om een kortgeschoren look te creëren, in plaats van dat ze (gedeeltelijk) kaal worden. Afhankelijk van de mate van haaruitval is het soms mogelijk dat de cliënt zijn bestaande haarlengte behoudt, hoewel de meesten ervoor kiezen om zich te scheren en zo de gesimuleerde geschoren look optimaal te gebruiken.

Bij vrouwen of mannen die hun haar langer willen houden, vermindert Scalp Micropigmentatie het contrast tussen het haar en de hoofdhuid om een dikker, voller uiterlijk van het haar te creëren. Deze optie is geschikt voor cliënten die nog haar hebben en hun haar niet kort willen knippen.

SMP is een maatwerk en daarom is er een persoonlijke intakegesprek nodig.
Maak een gratis afspraak voor een intakegesprek. We vertellen u graag meer over een Micro Haar Pigmentatie behandeling.

Een behandeling sessie duurt afhankelijk van de oppervlakte 2 tot 5 uurtjes en kost € 100 per uur.

Boek nu!
Open chat
1
Chat met mij via Whatsapp!
Je kunt gerust de vraag stellen. Ik ben er voor je.