Boek nu!

Soprano Titanium Laser

Beschrijving

Als professional of particulier ben je met deze techniek in staat om alle huid-tinten en het breedste scala haartypes, 365 dagen van het jaar te behandelen. De behandeling is vrijwel pijnloos, snel en comfortabel en geeft uw klanten een prachtige, zijdezachte, gladde huid. Met deze Diode Laser wordt ontharen snel, efficiënt en gemakkelijk.

Het apparaat is voorzien van verschillende werkmenu’s waardoor je altijd de meest effectieve en veilige instellingen gebruikt.
Het werkt met drie golflengtes: Alexandriet, Diode en YAG.

Dankzij de ICE kop die koelt tot een temperatuur van -23 graden Celsius, is de behandeling ontzettend aangenaam voor de client en wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren.
Onze Diode laser heeft een flits capaciteit van 30 flitsen per seconde. Hierdoor is de behandeltijd ontzettend aangenaam en snel. Het handvat heeft een vermogen van 1600 Watt en kan 35 tot 40 miljoen flitsen doen. Hierdoor heb je jarenlang werkplezier. Kortom: als je voortaan werkt met dit apparaat onderscheid je jezelf en je bent niet te verslaan. Dit model is een pronkstuk in je salon.

Technische gegevens:

Type: Diode Ice Laser
Laser Golflengte: 755nm + 810nm + 1064nm
Display: 15 inch 4K Touch Screen. Power: 3500W
Energie: 10-350J/cm2
Spot size: 12 x 35 mm met 12 x 20
Herhalingsfrequentie: 1-10 Hz
Temperatuur van probe: tot -21•c
Cooling system: 1400W TEC Compressor Verpakking: Aluminium Legering
Dimensie: 125x 56 x 71cm ; Gewicht: 90kg Energie: 10-150J/cm
Het handvat 1600 W of 1200 W doen tot 40.000.000 (40 miljoen) flitsen (150J per sec).
Ontharing en permanente haarreductie op alle huidtypes en haarkleuren (ook gebruinde huid en blonde haren) en gezichtshaar, hoofd, onderarm, borst, buik, been, bikinilijn.

Op dit apparaat krijgt u een garantie van 2 jaar af fabriek en een goede Nederlandstalige of Engelstalige gebruikshandleiding.
Deze laser is uitsluitend bedoeld voor de professionele gebruiker.

Een degelijke training ontvang je na aanschaf GRATIS. Daarna kun je alle behandelingen uitvoeren. Als u geïnteresseerd bent, dan bent u welkom om dit systeem te bekijken en te testen. Alle accessoires krijgt u er bij. Soprano SHR heeft een revolutie teweeggebracht in medische foto-epilatie en heeft bijgedragen aan een langduriger en beter resultaat vergeleken met conventionele technologieën.

‘IN-Motion’-behandeling, waarbij lage fluenties bij hoge herhalingsfrequenties worden toegepast, stelt ons in staat om voor elke patiënt foto-epilatie op maat te bieden. Soprano werkt met alle huid- en haartypes, het hele jaar door, met consistente, veilige en betrouwbare resultaten. Tegenwoordig is Soprano SHR een essentieel hulpmiddel voor esthetische praktijken en biedt het meer voordelen voor de patiënt dan al zijn concurrenten.

De sweeping In-motion ™ -techniek waarbij de applicator herhaaldelijk over het te behandelen gebied wordt bewogen, zorgt voor volledige dekking terwijl ICE ™ -technologie het huidoppervlak koelt – waardoor oppervlakkige brandwonden worden voorkomen en vrijwel pijnloze, maar zeer effectieve ontharing mogelijk is.

ICE ™ -technologie
Gelijktijdige contactkoeling
ICE ™ is een geavanceerde koeltechnologie die de huid tijdens de behandeling voor langere tijd koelt. De ICE ™ -technologie en de
koude saffier tip minimaliseren het risico van brandwonden op het huidoppervlak terwijl de warmte in de dermis van het haar blijft, waar de
follikels worden behandeld. Contactkoeling verhoogt het comfort van de patiënt, waardoor behandelingen aangenamer worden dan ooit tevoren.

SNELHEID 810nm
De helft van de behandeltijd.
Voer meer behandelsessies uit in minder tijd met een applicator met een grote spot zodat u snel grotere gebieden kunt behandelen en uw patiënten de snelste en meest effectieve ontharing ervaren die mogelijk is.

Voordelen van de Soprano Technologie:

Pijnloos – de behandeling brengt geen pijn met zich mee en het gevoel lijkt meestal meer op dat van massage.
Geen brandwonden – er is geen gevaar voor brandwonden, dankzij de geleidelijke en gecontroleerde verwarming in combinatie met ICE-technologie voor het koelen van de huid.
Ook geschikt voor de behandeling van kinderen en pubers- dankzij het hoge veiligheidsniveau en het feit dat de behandeling pijnloos is.
Korte en snelle behandeling – tussen een paar seconden voor een klein gebied en slechts een paar minuten voor grote gebieden zoals de benen of rug,
De hele reeks behandelingen is 50% korter.
Ook geschikt voor de gebruinde huid – de unieke technologie van Soprano Titanium Laser – maakt ontharing ook op een gebruinde huid mogelijk en is daarom het hele jaar door voor behandelingen geschikt.
Geschikt voor alle haartypes – een combinatie van 3 golflengtes tegelijkertijd zorgt voor het verwijderen van grof haar en donshaar.
Geschikt voor alle huidtinten – de geleidelijke en gecontroleerde verwarming geeft de Soprano Ice 3D Laser de mogelijkheid om donkere huidtinten te behandelen, terwijl de veiligheid van de huidlaag behouden blijft.

Drie golflengten tegelijk – Trio Clustered Diode Technology

Soprano Ice 3D Laser combineert 3 diodes van verschillende golflengten,
755, 810 en 1064 nanometer in één handvat.
De combinatie van de verschillende golflengtes, aangepast aan de verschillende delen van het haar:
De uitstulping, bol en papilla, met het vermogen van het apparaat om verschillende golflengten tegelijkertijd uit te zenden, naar verschillende diepten van het huidweefsel en naar verschillende delen van het haar, maakt het apparaat het meest effectief bij het verwijderen van onnodig haar.

Golflengte 755 nm
De golflengte van Alexandrite maakt de absorptie van een laserstraal met een hogere intensiteit in het melaninepigment mogelijk, dus het apparaat is ideaal voor ontharing voor de meest uiteenlopende haarkleuren en haartypes.
De golflengte van 755 nm is bijzonder effectief op dun en licht haar in gevoelige gebieden.

Golflengte 810 nm
Een klassieke golflengte van laser ontharing, maakt diepe penetratie van de laserstraal in het huidweefsel mogelijk. Bij een golflengte van 810 nm is de absorptiegraad matig melanine, een eigenschap die het veilig maakt voor lichte huidtinten. Door het diepe penetratievermogen werkt het in op de binnenkant van het haar.

YAG-golflengte 1064 nm
Langs deze golf is er weinig vermogen om te worden opgenomen door het melaninepigment in de huid en daarom is het geschikt voor ontharing voor donkere huidtinten. Tegelijkertijd heeft het het diepste penetratievermogen in het huidweefsel en de haarzakjes, een functie die het mogelijk maakt om op grotere diepte in verschillende delen van het lichaam op het haar in te werken.

Soprano 3D Laser (Soprano) is een lasertechnologie met 3 verschillende geïntegreerde golflengten voor de meest uitgebreide, snelle, efficiënte en veilige ontharing die tegenwoordig bestaat.
Het is het meest geavanceerde ontharingsapparaat, dankzij de combinatie van verschillende technologieën. Het handvat dat laserstralen in 3 verschillende golflengtes uitzendt (polychromatische laser), maakt de behandeling geschikt voor alle huidtinten en alle haartypes.

Soprano 3D Laser, biedt het professionele team een ​​complete oplossing voor een breed scala aan patiënten:
Alle huidskleuren, blond, zwart, rood en bruin haar, grof haar en donshaar, bovendien een perfecte match voor ontharing voor kinderen en tieners.

Vanwege de in dit apparaat geïntegreerde technologie behaalt de behandeling met de Soprano 3D Laser uitstekende resultaten vergeleken met elk andere apparaat dat met een laserstraal met enkele golflengte werkt.

De Prijzen van de Soprano Titanium Laser zijn afhankelijk van de uitvoering en het vermogen. De vanaf prijs is €17.999 en de duurste uitvoering met één handvat is €19.999. Indien gewenst is een extra handvat als optie leverbaar, de Soprano double handles (1600W + 1200W) is €28.999 (prijzen zijn exclusief 21% btw).

Gezichtstip:

Met het speciaal ontwikkelde ‘Facial Tip’ kun je nauwkeurig moeilijk te bereiken gebieden behandelen inclusief de oren, de neusgaten of tussen de wenkbrauwen.
Open chat
1
Chat met mij via Whatsapp!
Je kunt gerust de vraag stellen. Ik ben er voor je.