Boek nu!

Scarlet Ice Diode-laser (Model 2021/2022)

Beschrijving

Als professional ben je met deze topklasse ontharingslaser technologie in staat om alle huidtinten en het breedste scala haartypes, op 365 dagen van het jaar te behandelen. De behandeling is vrijwel pijnloos, snel en comfortabel en geeft uw klanten een prachtige, zijdezachte, gladde huid. Zo wordt ontharen snel, efficiënt en gemakkelijk.

Het apparaat is voorzien van verschillende praktische werkmenu’s waardoor u altijd de meest effectieve en veilige instellingen gebruikt. Het werkt met drie gecombineerde golflengtes: Alexandriet, Diode en YAG.

Dankzij de gekoelde behandelkop, die wordt afgekoeld tot een temperatuur van -5 graden Celsius, is de behandeling ontzettend aangenaam voor de client en wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren.
De Scarlet Cryo Ice Diode-laser heeft een flitscapaciteit van 1 tot 10 flitsen per seconde. Mede hierdoor is de behandeling ontzettend aangenaam en snel. Het krachtigste handvat heeft een vermogen van 1600 Watt en kan tot 40 miljoen flitsen doen. Hierdoor heb je jarenlang werkplezier. Kortom: als je voortaan werkt met dit apparaat onderscheid je jezelf van je collega’s en je bent op technische argumenten niet te verslaan. Dit apparaat is een pronkstuk in je salon.

Technische gegevens:

Type: Cryo Diode-laser Multiwave (ADY)
Laser Golflengten: 755nm + 810nm + 1064nm
Display: 15 inch 4K Touch Screen
Aansluitvermogen: 2800 Watt
Energie: 10 ~ 320 Joules
Spot size: 15 x 25 mm en/of 10 x 40 mm
Herhalingsfrequentie: 1-10 Hz
Cooling system: 1400W TEC Compressor
Behuizing: Aluminium Legering
Dimensie: 125 x 56 x 71cm
Gewicht: 92kg
De handvatten van 1600W en/of 1200W gaan circa 40 miljoen flitsen mee
Ontharing en permanente haarreductie op alle huidtypes en haarkleuren (ook gebruinde huid en blonde haren) en gezichtshaar, hoofd, onderarm, borst, buik, been, bikinilijn.

Op dit apparaat krijgt u 2 jaar fabrieksgarantie en op het handvat geldt een fabrieksgarantie van 1 jaar. U ontvangt een goede Nederlandstalige of Engelstalige gebruikshandleiding.
Deze laser is uitsluitend bedoeld voor de professionele gebruiker.

Een degelijke training ontvangt u na aanschaf GRATIS. Daarna kunt u alle behandelingen uitvoeren. Als u geïnteresseerd bent, dan bent u welkom om dit systeem te bekijken en te testen. Alle accessoires krijgt u er bij. De Scarlet Cryo Ice Diode-laser werkt met dezelfde technologie als wereldwijd bekende toplasers. Die technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de medische foto-epilatie en heeft bijgedragen aan een langduriger en beter resultaat dan ooit mogelijk was met conventionelere technologieën.

Het continu bewegen van de behandelkop over de huid kenmerkt zich door lage fluenties met hoge herhalingsfrequenties. Hierdoor kunt u voor elke patiënt op maat haarverwijdering aanbieden. De Scarlet Cryo Ice Diode-laser werkt op alle huid- en haartypes, het hele jaar door, met consistente, veilige en betrouwbare resultaten. Tegenwoordig is deze continu bewegende manier van ontharen een essentieel hulpmiddel voor esthetische praktijken. De Scarlet High-Tech lasertechnologie is een gelijkwaardig alternatief voor de alom bekende top lasers. SLT staat voor een eerlijke betaalbare aanschafprijs voor iedere professional die zijn beroep serieus neemt en geen genoegen neemt met minder dan het beste. Echter: iedere euro niet gespendeerd, hoeft u ook niet terug te verdienen. Dat noemen we ondernemen met Gezond Verstand.

De behandeltechniek (Sweeping-tech) waarbij de applicator herhaaldelijk over het te behandelen gebied wordt bewogen is vergelijkbaar met die van alom bekende toplasers. De krachtige Sapphire Cryo contactkoeling koelt de behandelkop af tot minus 5 graden Celcius en koelt het huidoppervlak af waardoor oppervlakkige brandwonden worden voorkomen en een vrijwel pijnloze, maar zeer effectieve ontharing mogelijk is.

Sapphire Cryo is een geavanceerde koeltechnologie die de huid tijdens de behandeling voor langere tijd koelt. De koude saffier tip minimaliseert het risico van brandwonden op het huidoppervlak, terwijl de warmte in de dermis van het haar blijft, waar de follikels worden behandeld. Dit verhoogt het comfort van de patiënt en de behandelingen worden aangenamer dan ooit tevoren. Door te koelen met een compressor, kunt u bovendien rekenen op zeer betrouwbare koeling en duurzame apparatuur.

Bereik de TOPSNELHEID met 4 cm2
Door naast de gelijktijdige dosering van 3 laserfrequenties het flitsoppervlak van het handvat te vergroten tot 4 cm2 wordt de behandeltijd gehalveerd ten opzichte van het traditionele veel kleinere flitsoppervlak, zodat u sneller grotere gebieden kunt behandelen en uw patiënten de snelste en meest effectieve ontharing ervaren die mogelijk is.

De belangrijkste Voordelen:

Pijnloos – de behandeling brengt geen pijn met zich mee en het gevoel lijkt meestal meer op dat van massage.
Geen brandwonden – er is geen gevaar voor brandwonden, dankzij de geleidelijke en gecontroleerde verwarming in combinatie met de Sapphire Cryo-technologie voor het koelen van de huid.
Ook geschikt voor de behandeling van kinderen en pubers – dankzij het hoge veiligheidsniveau en het feit dat de behandeling pijnloos is.
Korte en snelle behandeling – tussen een paar seconden voor een klein gebied en slechts een paar minuten voor grote gebieden zoals de benen of rug, de hele reeks behandelingen kan 50% sneller zijn.
Ook geschikt voor de zongebruinde huid – de technologie van de Scarlet Titanium Laser – maakt ontharing ook op een zongebruinde huid mogelijk en is het hele jaar door voor behandelingen geschikt.
Geschikt voor alle haartypes – een combinatie van 3 golflengtes tegelijkertijd in één handvat zorgt voor het verwijderen van zowel grof haar als donshaar.
Geschikt voor alle huidtinten – de geleidelijke en gecontroleerde verwarming verschaft de Scarlet Titanium Laser u de mogelijkheid om zelfs de donkere huidtinten te behandelen, terwijl de veiligheid van de huidlaag behouden blijft.

Drie golflengtes tegelijk – de Trio Clustered Diode Technologie

De Scarlet Cryo Ice-diodelasers combineren 3 diodes van verschillende golflengtes: 755, 810 en 1064 nanometer in één handvat.
De combinatie van de verschillende golflengtes, aangepast aan de verschillende delen van het haar: de uitstulping, bulbus en papilla, met het vermogen van het apparaat om verschillende golflengten tegelijkertijd uit te zenden, naar verschillende lagen van het huidweefsel en naar verschillende delen van het haar, maakt het apparaat het meest effectief bij het verwijderen van onnodig haar.

Golflengte 755 nm
De golflengte van Alexandriet maakt de absorptie van een laserstraal met een hogere intensiteit in het melaninepigment mogelijk, dus het apparaat is ideaal voor ontharing voor de meest uiteenlopende haarkleuren en haartypes. De golflengte 755 nm is bijzonder effectief op dun en licht haar in gevoelige gebieden.

Golflengte 810 nm
Een klassieke golflengte van laser ontharing, maakt diepe penetratie van de laserstraal in het huidweefsel mogelijk. Bij een golflengte van 810 nm is de absorptiegraad optimaal in matig melanine, een eigenschap die het veilig maakt voor lichte huidtinten. Door het diepe penetratievermogen werkt het in op de binnenkant van het haar.

YAG-golflengte 1064 nm
Deze golf heeft weinig vermogen om te worden opgenomen door het melaninepigment in de huid en daarom is deze geschikt voor ontharing van donkere huidtinten. Tegelijkertijd heeft deze frequentie het diepste penetratievermogen in het huidweefsel en de haarzakjes, een functie die het mogelijk maakt om op grotere diepte in verschillende delen van het lichaam op het haar in te werken.

De Scarlet Cryo Ice Diode-lasers werken met 3 verschillende geïntegreerde golflengtes in één handvat voor de meest uitgebreide, snelle, efficiënte en veilige ontharing die tegenwoordig bestaat. Het is een van de meest geavanceerde ontharingsapparaten op de markt, dankzij de combinatie van verschillende technologieën. Het handvat dat laserstralen in 3 verschillende golflengtes uitzendt (polychromatische laser), maakt de behandeling geschikt voor alle huidtinten en alle haartypes.

De Scarlet Cryo Diode-lasers, bieden het professionele team een ​​complete oplossing voor een breed scala aan patiënten: alle huidskleuren, blond, zwart, rood en bruin haar, grof haar en donshaar, bovendien zijn ze een perfecte match voor ontharing voor kinderen en tieners.

Vanwege de in dit apparaat geïntegreerde technologie behaalt de behandeling met de Scarlet Cryo Diode-laser veel betere en snellere resultaten dan elk ander apparaat dat met een laserstraal met één enkele golflengte werkt.

De prijzen van de Scarlet Cryo Diode-laser zijn afhankelijk van de uitvoering en het vermogen van de handvatten. De Scarlet ProxiMed Laser wordt uitsluitend geleverd met 2 handvatten, de scherper geprijsde Scarlet Supreme Laser wordt uitsluitend geleverd met 1 handvat.

Gezichtstip:

Met de speciaal ontwikkelde ‘Facial Tip’ kunt u heel nauwkeurig ook de moeilijk te bereiken gebieden behandelen zoals de oren, de neusgaten of tussen de wenkbrauwen.
Open chat
1
Chat met mij via Whatsapp!
Je kunt gerust de vraag stellen. Ik ben er voor je.