Boek nu!

Nieuwsbrief Februari

UW PERFECTE WENKBRAUWEN

PERFECT VISION introduceert nieuwe techniek: Hybrid Pigmentatie, een nieuwe, geavanceerde techniek voor het verbeteren en het definiëren van wenkbrauwen. Hybrid pigmentatie combineert de voordelen van Microblading met het beste van Micropigmentatie. Dit maakt de toepassingsmogelijkheden eindeloos en geschikt voor vele huidtypen. Hybrid pigmentatie geeft zeer mooie, natuurlijke zachte resultaten.

Met deze revolutionaire techniek  kunnen wij de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. Wij tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen de juiste kleur pigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. We kijken naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting.

De huid zal voor de behandeling verdoofd worden met een EMLA 3% lidocaine verdoving zalf. Deze kunt u op recept via uw huisarts verkrijgen en meebrengen voor de behandeling.

Met Hybrid Pigmentation wordt de pigment onder de huid aangebracht met een soort van glijdende, vegende beweging (sliding motion). Hierdoor ontstaan flinterdunne krasjes in uw huid, waarin de pigment achterblijft.

De wenkbrauwen worden voorzien van zeer fijne, dunner dan 1 mm, getatoeëerde haartjes. Deze strokes kunnen een gehele wenkbrauw creëren, een missend stuk wenkbrauw opvullen, of als vervanging dienen van brow make up. Regelmatig ontvangen wij klanten waarbij het begin of het “staartje” van de wenkbrauw mist, de wenkbrauwen zo licht zijn dat zij haast onzichtbaar zijn, klanten die hun wenkbrauwhaar missen, of jarenlang overplukt hebben.

Hybride Pigmentation is voor elke vrouw, man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid mogelijk. Deze techniek is ook uiterst geschikt voor alopecia patiënten.

 

Wenkbrauwen inclusief 1 nabehandeling (binnen 3 maanden) € 275,-

Nabehandeling binnen 1 jaar    € 125,-

Nabehandeling binnen 1,5 jaar € 175,-

Nabehandeling binnen 2 jaar    € 225,-

 

Speciaal voor onze klanten, die al bij ons permenente make up hairstroke techniek hebben aangebracht, bieden wij deze behandeling aan

voor maar liefst € 125,-

hybride pigmentation

Open chat
1
Chat met mij via Whatsapp!
Je kunt gerust de vraag stellen. Ik ben er voor je.