Boek nu!

Injectables

Botox Treatment areas almere

Fillers / Botox

In de spiegel kijken is niet altijd even fijn, vooral wanneer er delen in
het gezicht zijn waar u niet helemaal tevreden over bent.
Misschien ontwikkelt u de gevreesde kraaienpootjes rond de ogen
Misschien zijn uw lippen te smal of bent u niet tevreden met
ontevreden uitziende mondhoekjes. Dit zijn veel voorkomende
problemen, maar ze kunnen, en worden, gecorrigeerd bij veel
personen. Dankzij Teosyal of Stylage is dit nu mogelijk, op een
veilige en natuurlijke manier.

Zijn fillers geschikt voor u?

Fillers kunnen een ideale keuze zijn voor mensen die specifieke gebieden in het gezicht willen verbeteren, of van rimpels af willen die ontstaan als het gezicht ouder wordt. Stylage of Teosyal kan worden gebruikt om uw huid gladder te maken, de contouren van het gezicht ronder te maken en de lippen voller te maken. Naast de veelzijdigheid van de toepassingsgebieden van hyaluronzuur, is voor veel mensen de reden om hiervoor te kiezen dat de nadelen van echte chirurgische behandelingen hier niet van toepassing zijn. Verder is een rimpelbehandeling of het voller maken van de lippen met deze fillers beter betaalbaar dan de meeste chirurgische behandelingen. De gemiddelde behandeling kost normaal tussen de € 280 en € 480.

Wat zijn Fillers?

Teosyal is de merknaam van een filler die gemaakt wordt door de Zwitserse firma Teoxane.
Stylage is een filler die gemaakt wordt door het Franse Vivacy.

Het heldere materiaal bestaat uit hyaluronzuur, een natuurlijke, in de huid voorkomende stof. Teosyal en Stylage zijn gellen en kunnen in bijna ieder gebied van het gezicht geïnjecteerd worden. Er zijn voor de verschillende toepassingsgebieden andere diktes van de gel beschikbaar. Vaak is een combinatiebehandeling het beste.

Fillerbehandelingen in het gezicht worden in de praktijkruimte uitgevoerd. U hoeft geen speciale huidtests te ondergaan voorafgaand aan de behandeling, dus u kunt direct na het consult behandeld worden. De behandeling wordt over het algemeen zeer goed verdragen, ondanks enig prikkend of brandend gevoel.

Hyaluronzuur wordt na verloop van tijd volledig door het lichaam afgebroken. Dit proces duurt meestal 9 tot 12 maanden. Na deze periode zou u de procedure moeten herhalen om het behaalde resultaat vast te houden. Door een andere productiemethode en het toevoegen van een anti-oxidant aan het hyaluronzuur duurt de afbraak van het hyaluronzuur van Stylage langer zodat een vervolgbehandeling langer kan uitblijven. Ook geeft Stylage minder zwelling en roodheid dan Teosyal.

Bent u een geschikte kandidaat?

Injecties met hyaluronzuur zijn voor de meeste mensen boven de 18 jaar erg veilig. Desalniettemin zal de cosmetische arts de behandeling tot in detail met u bespreken en vragen stellen over uw wensen en verwachtingen. Als hij/zij vindt dat u de behandeling begrijpt en realistische verwachtingen hebt en er geen medische contra-indicaties zijn kunt u meteen behandeld worden.

Er zijn enkele uitzonderingen – als u reeds bestaande, ernstige gezondheidsproblemen heeft, zou de arts u kunnen adviseren de behandeling niet te ondergaan. Wanneer u recentelijk andere behandelingen heeft ondergaan in het gezicht, zoals een chemische peeling, zou hij kunnen adviseren te wachten totdat uw huid volledig hersteld is voordat hij u behandelt met Teosyal of Stylage.

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd?

Voordat u daadwerkelijk behandeld wordt, moeten de dokter en u precies hebben besproken wat uw wensen zijn en waar het middel zal worden geïnjecteerd. Als u eenmaal ontspannen op de behandelstoel ligt, zal hij met een dun naaldje de Teosyal of Stylage in de huid injecteren. Er zijn waarschijnlijk diverse injecties nodig voor het gewenste resultaat.

Zodra hyaluronzuur zich in de huid bevindt, zet het uit. Dit uitzetten zorgt ervoor dat de rimpels naar buiten worden geduwd en er dus een gladdere huid ontstaat. Zo kan het ook volume genereren in andere delen van het gezicht, zoals lippen, jukbeenderen, kin, wangen, wenkbrauwen, traangootjes, enzovoort.

Hoe lang duurt het voordat ik me weer “normaal” voel?

Rimpelbehandelingen of contour-verbeteringen met hyaluronzuur zijn de laatste jaren erg in trek, onder andere door de korte hersteltijd. Bij chirurgische ingrepen moet u vaak enige weken tot een maand vrij nemen van uw werk en andere normale bezigheden. Hyaluronzuur-behandelingen hebben meestal geen herstelperiode. Behalve enige roodheid en of zwelling en ongemak op de injectieplaats, kunt u vrijwel direct uw dagelijkse bezigheden hervatten.

Het enige wat u moet vermijden is hard wrijven op het behandelde gebied of sterk de lippen tuiten indien deze zijn behandeld, de eerste paar dagen na de behandeling. Ook kunt u het beste extreme temperaturen vermijden tot twee weken na de behandeling. Door een behandeling met Stylage waar een anti-oxidant aan is toegevoegd kunt u eerder in een warme omgeving vertoeven.

Wat zijn de risico’s?

Teosyal of Stylage is veilig. Maar aan elke medische behandeling zijn risico’s verbonden. De meeste van deze risico’s zijn zeer mild en altijd tijdelijk, zoals pijn, jeuk, zwelling of roodheid rond het behandelde gebied. In zeer zeldzame gevallen hebben patiënten reacties vertoond die zwelling gaven tot buiten het behandelde gebied, maar ook deze reacties verdwenen binnen twee weken.

Voor de lippen gebruiken wij Stylage Lips, doordat de lippen veel gevoeliger zijn en sneller reageren op prikken en dergelijke zijn deze soms de volgende dag nog wat opgezwollen maar ook dit verdwijnt weer snel waarna de mond er weer stralend uitziet.

Over uw behandeld arts

De behandeling van uw huid met Botox of met injectables wordt gedaan door onze artsen , die toonaangevend op hun vakgebied zijn met vele jaren ervaring en mogen zich rekenen tot de beste artsen op dit gebied. Voor de behandeling met fillers gebruiken zij alleen de beste merken injectables. Er is al meer dan 50 jaar ervaring met deze middelen dus ze zijn snel, eenvoudig en vooral veilig. 

Op die manier bieden wij aan onze Cliënten een compleet pakket,  waaraan ze volwaardige en hoogstaande behandelingen kunnen ondergaan. gebaseerd op het lichaamseigen hyaluronzuur.

Voorafgaande behandeling ontvangt u een consult waar uw veelgestelde vragen over dit onderwerp worden beantwoordt.

Laat u door onze cosmetische artsen adviseren over wat mogelijk is bij/voor u. Deze consult is gratis en vrijblijvend. Mocht u nog vragen hebben of een consult bij ons willen boeken, kunt u telefonisch een afspraak maken.
Injectables; botox botox

 

 

 

Open chat
1
Chat met mij via Whatsapp!
Je kunt gerust de vraag stellen. Ik ben er voor je.