Boek nu!

CryoLipolyse

Strak in je vel! Ook op de probleemzones!

Het alternatief voor liposuctie.

In slechts één behandeling tot 26% tot 36% reductie van onderhuids vetweefsel! De meest effectieve methode op het gebied van figuurcorrectie is Cryolipolyse. Vetcellen worden onderkoeld waarbij in slechts één behandeling tot 26% reductie van onderhuids vetweefsel bereikt wordt. Klinische onderzoeken bewijzen dat de behandeling met Cryolipolyse effectief én veilig is. In een kuur van 3 behandelingen bereikt u het gewenste resultaat. Een cryolipolysebehandeling is een uitwendige en pijnloze manier om effectief en definitief vet te verwijderen.

1 behandeling per zone kost 199, euro.

Cryolipolyse: alleen voordelen bij figuurcorrectie

Voordat je een behandeling begint, wil je met Cryolipolyse de voordelen en nadelen tegen elkaar afwegen. Dat is belangrijk, want het gaat wél over jouw gezondheid en jouw figuur. Daarom is het geruststellend om te weten dat een Cryo behandeling en de gebruikte apparaten wetenschappelijk erkend zijn, en dat ze voldoen aan strenge keurmerken voor veiligheid en kwaliteit, zoals het Duitse TÜV en het Europese CE-11. Ook zijn er al veel positieve ervaringen opgedaan door vrouwen en mannen die met vet bevriezen een strakker figuur hebben gekregen.

Cryolipolyse nadelen

Een Cryolipolyse behandeling kost wel iets. Je steekt er tijd in en je moet er een aardig bedrag voor betalen. Gelukkig kost deze behandeling minder geld en tijd dan bijvoorbeeld liposuctie, terwijl er eigenlijk geen risico’s zijn. Tijdens en vlak na de behandeling kunnen de behandelde zones rood of een beetje gevoelloos zijn en soms zijn er blauwe plekken te zien. Maar dit herstelt zich snel.
In vergelijking met een dieet vallen voor Cryolipolyse de nadelen nogal mee. Een dieet zal waarschijnlijk goedkoper zijn maar dat kost aanmerkelijk meer tijd en discipline om een resultaat te bereiken. Vet verliezen door een Cryo behandeling gaat juist vanzelf: een koud kunstje, wordt wel gezegd. Overigens is wel dat het eetpatroon tijdens de kuur invloed zal hebben op het resultaat. Er is nog één nadeel dat genoemd moet worden: je zult binnen zeer korte tijd nieuwe kleren moeten kopen, omdat de oude te wijd zijn geworden.

Mooi resultaat met Cryolipolyse

Een maatje kleiner, dat is al een mooi resultaat als je afvalt met een dieet en fitness-oefeningen. Het resultaat van Cryolipolyse is nog beter. En belangrijker: precies op de plekken waar overtollig vet is verzameld en waar het maar niet wilde verdwijnen. Veel mannen en vrouwen die een Cryo behandeling hebben gedaan, kunnen kleding aan met twee en soms zelfs drie maten kleiner. Natuurlijk verschillen de resultaten per persoon. Een belangrijk voordeel van Cryolipolyse is dat de vet cellen na het bevriezen op een natuurlijke manier worden afgebroken en afgevoerd, en dat dit vet definitief weg blijft.

Vet verwijderen zonder operatie

Vet op specifieke zones, waar het maar niet wil verdwijnen: de beruchte zwembandjes, love handles en meer van dergelijke plekken die het figuur minder fraai maken. Vóór de ontdekking van ‘vet bevriezen’ waren deze zones alleen operatief goed aan te pakken, met alle nadelen van dien. Met Cryolipolyse werd het mogelijk om dit vet te verwijderen zonder operatie.
Het is een echte doorbraak en een uitkomst voor veel mensen die te kampen hebben met hardnekkige zones waartegen geen enkele kuur of training hielp. Het is een ideale kuur: tijdens de behandeling geen pijn, na de behandeling is geen herstel nodig en het afbreken van de vet cellen gaat verder vanzelf.

Samengevat: eigenlijk heeft Cryolipolyse alleen voordelen. Wil je weten hoe we jou kunnen helpen met een mooier figuur? Neem dan contact op.

Let op: de behandeling kan niet bij iedereen hetzelfde effect hebben.

* Voor alle behandelingen op deze site geldt dat resultaten en ervaringen per cliënt kunnen verschillen.

Open chat
1
Chat met mij via Whatsapp!
Je kunt gerust de vraag stellen. Ik ben er voor je.