Boek nu!

Soprano Titanium Gold Ice-Diode-laser-2021

Beschrijving

Allernieuwste Model en Technologie 2021

Als professional of particulier ben je met deze techniek in staat om alle huid-tinten en het breedste scala haartypes, 365 dagen van het jaar te behandelen. De behandeling is vrijwel pijnloos, snel en comfortabel en geeft uw klanten een prachtige, zijdezachte, gladde huid. Met deze SHR-Laser wordt ontharen snel, efficiënt en gemakkelijk.

Het apparaat is voorzien van verschillende werkmenu’s waardoor je altijd de meest effectieve en veilige instellingen gebruikt.
Het werkt met drie golflengtes: Alexandriet, Diode en YAG.

Soprano Ice Diode Laser 3 waves ADY
A = Alexandrite 755 nm
D= Diode 810 nm
Y= Yag 1064 nm
De complete en innovatieve oplossing voor laserontharing met behulp van de SHR-methode
Polychromatische lasertechnologie die op 3 golflengten tegelijk werkt

Voordelen van Soprano Titanium Gold Ice:

Pijnloos – de behandeling brengt geen pijn met zich mee en het gevoel lijkt meer op dat van massage.
Geen brandwonden – er is geen gevaar voor brandwonden, dankzij de geleidelijke en gecontroleerde verwarming in combinatie met ICE-technologie voor het koelen van de huid.
Ook geschikt voor de behandeling van kinderen en pubers- dankzij het hoge veiligheidsniveau en het feit dat de behandeling pijnloos is.
Korte en snelle behandeling – tussen een paar seconden voor een klein gebied en slechts een paar minuten voor grote gebieden zoals de benen of rug,
De hele reeks behandelingen is 50% korter.
Ook geschikt voor de gebruinde huid – de unieke technologie van Soprano Titanium Ice 3W Laser – maakt ontharing ook op een gebruinde huid mogelijk en is daarom het hele jaar door geschikt voor behandeling.

Het nieuwste design van de Soprano Titanium Ice 3W Diode Laser-apparaat is ontwikkeld voor SLT. De gebruikte laser technologie is 100% ALMA Laser Technologie. Alma Laser technologie staat bekend om haar betrouwbaarheid en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de SHR-methode voor ontharing meer dan 15 jaar geleden. Dit model en design wordt dit jaar gelanceerd in heel Europa, de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Oost-Azië en Israël. Soprano Ice 3D Laser (Soprano) won de Aesthetics Industry Award als het beste laser-ontharingsapparaat ter wereld.
Alma Laser Technology viert dit jaar 15 jaar succes en talloze onderscheidingen voor het ontwikkelen van innovatieve lasertechnologieën.

Technische gegevens:
Type: Diode Ice Laser
Laser Golflengte: 755nm + 810nm + 1064nm
Display: 15 inch TFT Touch Screen. Power: 3500 Watt
Energie: 1-150J/cm
Size: 12 x 35 mm
Herhalingsfrequentie: 1-30 Hz
Temperatuur van probe: -21℃
Cooling: Water + Lucht + Halfgeleider Verpakking: Aluminium Legering
Dimensie: 63 x 70 x 142cm(L x B x H) Gewicht: 60kg Energie: 5-150J/cm
De applicator (1600 W) doet tot 40.000.000 (40 miljoen) shots (150J per sec)
Ontharing en permanente haarreductie op alle huidtypes en haarkleuren (ook gebruinde huid en gezichtshaar, hoofd, onderarm, borst, Alle accessoires krijgt u er bij.

Inclusief 2 jaar garantie certificaat.

€30.200 excl. btw nu voor 17.999

Soprano Titanium Ice 3W 16

De Prijzen van de Soprano Titanium Ice Laser zijn afhankelijk van de uitvoering en het vermogen. De vanaf prijs is €13.999 en de duurste uitvoering met één handvat is €17.999, indien gewenst zijn een extra handvat en de kleurstelling goud/wit in plaats van goud/zwart als opties leverbaar, (prijzen zijn exclusief 21% btw).

  • all skin type laser
Open chat
1
Chat met mij via Whatsapp!
Je kunt gerust de vraag stellen. Ik ben er voor je.